Stopnie trudności

Stopnie trudności:

Przedstawiona skala jest opinią na temat trudności wykonanych potraw i wypieków z własnego amatorskiego doświadczenia.

Banalny - bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu dania . Nawet dziecko sobie poradzi. Z pomocą opiekuna.

Trochę roboty - potrawa w miarę łatwa do roboty, ale czasem czasochłonna lub trochę skomplikowana. Trzeba by mieć dodatkową parę rąk, by było łatwo i szybko.

Wyższa szkoła jazdy - trudne danie, z którym nie każdy sobie poradzi. Ja ledwo ledwo wyszedłem cały... Za to kuchnia wygląda jak po bombardowaniu... ciastem.

Kuchniogeddon - poziom na który nawet Pascal z Okrasą nie myślą zapuszczać się. I ja chwilowo również. Ale z czasem wkroczę na to kuchenne pole minowe. Albo mnie rozerwie albo ja rozerwę je.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz