2 sie 2013

Domowy zielnik: Prolog

źródło: kobieta.pl
Oto planuję rozpocząć kolejny cykl postów kulinarnych. Będzie on dotyczył wszelakich ziół i przypraw używanych w polskiej jak i zagranicznej kuchni. Moja wiedza na temat, tych jakże ważnych i aromatycznych dodatków, będzie bazować na dziele J. Górnickiej "Apteka Natury" oraz innych dostępnych publikacjach. Wszelką zaczerpniętą wiedzę, będę podpisywał odpowiednią notką pod koniec postu. 

Zanim umieszczę post o danej przyprawie, sam osobiście ją kupię, posmakuję i wypróbuję w potrawach. Opisze również dostępność produktów na polskim rynku. Pewnie zdarzy się tutaj "lokowanie produktu". Tego się nie uniknie w dzisiejszych czasach. Na pewno nie biorę za to pieniędzy, bo nikt mnie oto nie poprosił. 

Tak więc, gotowi na nowe nudne posty z mojej strony? Na pewno...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz